Finplex

#AccountingOftoday

AccountingOfToday is een initiatief van Finplex bv. Finplex bestaat uit onafhankelijke coaches voor accountancy kantoren. Finplex is tevens de organisator van het jaarlijkse event #AllemaalDigitaal en heeft ondertussen meer dan 50 kantoren onder begeleiding.

De focus van Finplex ligt op volgende punten:

  • De software markt: Finplex heeft nauw contact met alle spelers die er toe doen op de accountancymarkt. Dit gaat van de gevestigde waarden tot de new kids on the block. Finplex weet de roadmap van verschillende spelers en de USP’s van elk pakket. Op deze manier kan Finplex advies verlenen op maat van elk kantoor: klein tot groot.
  • Powerskills medewerkers: door zelf de ervaringen op te doen in kantoren weet Finplex hoe medewerkers kunnen reageren op verandering. Deze ervaringen worden gedeeld waardoor jullie niet de fouten moet maken die anderen maakten.
  • Jouw ondernemer, de klant: Deze moet uiteraard ook betrokken worden in het digitale verhaal en vaak gaat hier ook een aanpassing van het businessmodel mee samen: Finplex helpt inzichten te geven hoe je “anders” kan factureren naar jouw klant en hoe de juiste waarde te krijgen voor jouw diensten als accountant.

Accounting Of Today is ontstaan omdat wij bij de individuele begeleiding zagen dat de kracht kan zitten in kennis overdracht tussen kantoren. Daarnaast moet het traject een duidelijk afgelijnd doel hebben én beperkt zijn in tijd zodat er een deadline is. Al deze componenten komen samen in ons traject!